Podjetje Kovan d.o.o. proizvaja puše različnih oblik do premera 400 mm.

Izdelava puš po tehnični dokumentaciji ali vzorcu. Primerne so za vgradnjo v gradbene in rudarske stroje, dvigala, transportne naprave in druge aplikacije.

Puše so izdelani iz najkvalitetnejših materialov, kupljenih pri priznanih evropskih dobaviteljih (42CrMo4V, 30CrNiMo8V, 16MnCr5, Ck 45, St 52-3, X2CrNiMoN 2253,…). Vse puše so izdelane po osnovnem standardu in kvaliteti. Na željo kupca pa lahko pridobimo tudi druge certifiate (npr. Lloyd’s certifikat, DNV, ABS,…)

Puše po želji kupca tudi termično ali kemično obdelamo:

  • induktivno kaljenje
  • kaljenje v zaščitni atmosferi
  • nikljanje
  • cementiranje
  • cinkanje (belo, črno, zlato,…)
  • trdo kromiranje

Puše v lastni proizvodnji

Puša je produkt, ki poleg sornika predstavlja izjemen pomen za podjetje Kovan d.o.o.. Puša imenujemo element, ki je izdelan iz okrogle cevi in je namenjena prilagajanju dveh valjastih elementov.

 

Puše so tako kot vsi ostali produkti lahko izdelane iz različnih materialov, vendar v naši proizvodnji sta najpogostejša 42CrMo4V in 30CrNiMo8V. Vse puše so izdelane z največjo natančnostjo in tako kot vsi ostali naši produkti proizvodnjo zapustijo v brezhibnem stanju. Da so naši osnovni produkti v koraku s časom skrbi naš strojni park, ki se seveda vedno znova posodablja in nadgrajuje.

 

Trenutno smo sposobni izdelati puše različnih oblik do premera 400 mm in jih na koncu tudi termično obdelati. Torej pri nas so izdelki lahko induktivno kaljeni, cinkani, trdo kromani, nikljani, cementirani, kaljeni v zaščitni atmosferi, itd.

 

Tudi pri pušah nismo omejeni samo na gradbeno mehanizacijo, ampak je tako kot sornik prisotna tudi v avtomobilski industriji, elektro-industriji, letalski industriji pa tudi drugod. Trenutno vse puše izdelujemo po osnovnem standardu, na željo kupca pa lahko izdamo tudi certifikat s strani neodvisne institucije kot na primer Lloyds certificate, DNV, ABS, itd.

 Puše najvišje kvalitete

Naše poslanstvo je na vseh področjih dosegati iste standarde in kvaliteto, zato tudi pri pušah ni nič drugače kot pri ostalih izdelkih. Tudi tu nas odlikuje kvaliteta in najkrajši dobavni roku, saj smo včasih sposobni izdelek končati tudi v 24 urah! Za nas je najpomembneje, da je stranka zadovoljna, zato nas ni meja. Kovan d.o.o. je nedvomno najboljši partner na tem področju!

Izdelujemo puše vseh vrst

Pokličite za nasvet usposobljenega svetovalca

Pridobite ponudbo

Vaše ime (obvezno)

Vaša epošta (obvezno)

Vaša tel.številka

Ime podjetja

Vaše zahteve