admin

Kovan d.o.o. je podjetje, ki svojim strankam ponuja tudi CNC rezkanje. Mi smo tisti, ki lahko vaše želje in potrebe obdelamo in spremenimo v končne produkte, v večini v lastni proizvodnji. Naša ekipa visoko kvalificiranih posameznikov skrbi, da je naše znanje najvišjega ranga, kar zagotavlja, da so produkti, ki zapustijo proizvodnjo v brezhibnem stanju. Poleg najbolj pogoste storitve struženja, ki jo Kovan d.o.o. zagotavlja, ponujamo tudi ostale vrste strojnih obdelav. Med njih seveda spada tudi CNC rezkanje.

Ob podpori sodobnega strojnega parka, ki se nahaja v naši proizvodnji, lahko končnim strankam zagotavljamo brezhibne produkte. CNC rezkanje je le ena izmed operacij, ki je v našem podjetju prisotna že od samih ranih začetkov, kar prinese s seboj celo vrsto izkušenj in znanja na področju vedno bolj izpopolnjenega in zahtevnega trga. CNC rezkanje se vrši  na različnih materialih in oblikah. Njegova glavna značilnost je, da pri odrezovanju orodje (rezkalo) opravlja glavno gibanje, podajalna gibanja pa so rotacijska.

Pri nas smo specializirani za reševanje kompleksnih povpraševanj, zato je naša glavna prednost, da lahko ponudimo celovit izdelek. Vse to med drugim reši tudi logistično težavo, kajti pri nas lahko izdelamo končni produkt in ne samo pol-izdelek. Naša ponudba zagotavlja zanesljivo rešitev za vsako vaše povpraševanje.

Kovan d.o.o. odlikuje hitra odzivnost, zanesljivost, najhitrejši dobavni roki in pa seveda brezhiben končni produkt. Vse to podkrepimo z dejstvom, da so naše glavne in stalne stranke mnenja, da je Kovan pravi partner za vse, ki potrebujejo strojno obdelavo kovin.