admin

Kovan d.o.o. je podjetje, ki je specializirano za obdelavo kovin. V našem strojnem parku prostor zasedajo tračne žage, horizontalne in vertikalne stružnice, stroji za ozobljenje, radialno-vrtalni stroji, preše, varilni aparati, EDM naprave za izžiganje zlomljenih delov, varilni aparati, naprave za markiranje, naprave za preverjanje kakovosti in pa seveda naprave za manipulacijo produktov.

 

Trudimo se, da naš asortima obsega najvišjo mero celote, ki je primerna za potrebe obdelave kovin. Tako smo sposobni smo struženja na CNC stružnicah (do FI 460×150 mm), struženja na klasičnih stružnicah (do FI 400×2000 mm), struženja na CNC karuslih (do FI 5000 mm), rezkanja na klasičnih in CNC rezkalnih strojih, vrtanja na klasičnih in CNC vrtalnih strojih, zunanjega ozobljenja (do FI 5000 in M=50), notranjega ozobljenja (do FI 2000 mm), razreza na tračnih žagah (do FI 450 mm). Poleg tega nudimo tudi ključavničarska in varilska dela, plazemske odreze z robotom, inuduktivno kaljenje, ultrazvočne kontrole varov in materiala, izžganje zlomljenih svedrov v ohišju, itd.

 

Naša obdelava kovin je kvalitetna, predvsem pa zanesljiva. Vedno se držimo dogovora, kajti komunikacija s kupcem je za nas, poleg kvalitetnega izdelka, najpomembnejša. Zgoraj naštete storitve vedno znova poskušamo izboljšat in dopolnit, zato skrbimo, da so naši zaposleni v koraku s časom in dovolj podučeni o vseh novostih in nadgradnjah v svetu kovine. Kadar pa kupčeve potrebe presegajo naše, sicer široke zmožnosti, takrat pa uporabimo preverjeno kooperacijo!