admin

Rezervni deli za gradbeno mehanizacijo

Kovan d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo rezervnih delov za traktorje , gradbeno mehanizacijo in različne stroje. Najbolj smo usmerjeni v gradbeno mehanizacijo, rudarske stroje, dvigala, transportne naprave, traktorje in seveda mnoge druge aplikacije. Ker v naši viziji ni prostora za omejitve, smo vedno znova pripravljeni na nove podvige in izzive. Ponudba rezervnih delov se mora z vsakim dnem širiti, kajti naša želja in moto je ponuditi stranki vse na enem mestu. Želeli bi, da pokrivamo celotno nabavno mrežo posameznega podjetja, zato so novosti v našem asortimaju prisotne vedno znova.

Trenutno so naši glavni produkti rezervnih delov za gradbeno mehanizacijo razdeljeni v naslednje skupine: sorniki, puše, zobniški venci, pastorki in zobniki, zvarjenci, ter struženi in rezkani elementi. Sposobni smo ponudit naštete produkte iZ različnih materialov in različnih oblik. Vse po želji in zahtevi kupca. Vsak rezervni del je na koncu lahko tudi termično obdelan, torej induktivno kaljen, cementiran, nikljan, trdo kromiran, kaljen v zaščitni atmosferi, itd. Kot rečeno, je naša glavna želja zadovoljiti  kupčevo potrebo v celoti, vendar vedno to le ni mogoče. Takrat pripravimo novo rešitev. Kot zastopnik različnih svetovno znanih proizvajalcev rezervnih delov za gradbeno mehanizacijo lahko ponudimo skorajda vse, kar stranka potrebuje.

Vsi rezervni deli za gradbeno mehanizacijo in rezervni deli za traktorje so izdelani po osnovnem certifikatu, vendar lahko na željo kupca ponudimo tudi druge certifikate (npr Lloyd’s, ABS, DNV.).

Kovan d.o.o. poskuša biti vodilni ponudnik rezervnih delov za gradbeno mehanizacijo in rezervnih delov za traktorje na čim večjih področjih, zato je gotovo, da so naše usluge najboljše! Da stranka in produkt zapustita našo proizvodnjo v brezhibnem stanju skrbi tim strokovnjakov, ki so najvišje usposobljeni in izobraženi. Poleg vsega pa seveda visoko motivirani, kajti naše reference govorijo same zase. Komentarji zadovoljnih strank so tisti, ki dokazujejo, da vemo kaj delamo! Mi smo pravi partner za vas!!!

Če vas zanima naša ponudba si lahko preberete več in pošljete povpraševanje tukaj : https://www.kovan.si/rezervni-deli-za-delovne-stroje/