admin Ni komentarjev

Sornik za traktor je produkt, ki je vse od zgodnjih začetkov našega delovanja postal sinonim za našo proizvodnjo. Produkt, ki ga z vsakim dnem poskušamo izboljšat, nadgradit postaja izziv za vse nas, kajti končnih ciljnih aplikacij je nešteto in s tem seveda tudi krog ciljne tržne populacije. Največji izziv nam predstavlja trg z gradbenimi stroji, kajti tam je sornikov, ki se povezujejo v gibljive zveze zelo veliko število. Vse to nam daje motivacijo, da smo in ostanemo najboljši na trgu. Več o celotni paleti naše ponudbe lahko preverite na naši strani  Sorniki.

Seveda sornik kot tak ni prisoten samo v gradbeništvu, temveč ga je moč zaslediti tudi v avtomobilski, letalski, elektro-industriji, pa še kje. Eden izmed končnih aplikacij je na primer traktor. Na traktorju lahko najdemo lepo število sornikov, ki so seveda lahko izdelani iz različnih materialov in na koncu tudi termično obdelani. Produkti so torej lahko induktivno kaljeni, kromani ali pa tudi cinkani. Izdelani so iz okroglega jekla in se ločijo med seboj po ključu: sorniki z glavo, sorniki z navojem, votli sorniki in gladki sorniki.

Glede na to, da sorniki za traktor predstavljajo veliko število sestavnih delov le-tega in glede na to, da je traktor prisoten na vsaki kmetiji to pomeni, da je trg na tako vrstnem segmentu za nas izjemno pomembnega značaja. Naša ideologija temelji na želji in vsakodnevnem trudu postati del te zgodbe tako v Sloveniji, kot tudi v mednarodnih vodah.

Kovan d.o.o. odlikuje kvaliteta v povezavi z izjemno kratkimi dobavnimi roki. Ko enkrat stranka poda naročilo v našo proizvodnjo lahko ugotovi, da bi težko našla bolj zanesljivega partnerja od nas. Produkti, ki so izdelani pri nas so kvalitetni, zato vsak, ki je z nami že posloval ve, da smo najboljši dobavitelj na področju sornikov za traktor!!!

 

Dodaj odgovor