admin

Zobnik je strojni element, ki prenaša navor drugemu nazobčanem elementu ali drugemu zobniku. Delimo glede na obliko zobnika in glede na položaj in vrsto ozobja. Kovan d.o.o. lahko izdela celo vrsto zobnikov, kot na primer zobniki z zunanjim in notranjim ozobljenje, čelni zobniki, stožčasti zobniki, ciklopoloidni zobniki, itd.

 

Vsako povpraševanje za zobnik je drugačno, zato prisegamo na individualnost in unikatnost! Vsaka stranka je za nas izrednega pomena, zato je tudi ponudba izdelana v najkrajšem možnem času, prav tako, kot tudi izdelava zobnika.

 

Zobniki v naši proizvodnji so izdelani iz različnih materialov in imajo v končni izvedbi tudi različne premere in ostale karakeristike. Vsi zobniki so v osnovi izdelani po osnovnem standardu, vendar lahko (na željo končne stranke) pridobimo tudi druge certifikate (na primer Lloyd’s, DNV, ABS, itd.)

 

V našem strojnem parku skrbimo, da proizvodnja poteka tekoče in brez pomanjkljivosti, zato skrbimo da smo kar se da samozadostni. Tako so končni produkti lahko tudi termično obdelani. Nudimo torej tudi induktivno kaljenje, kaljenje v zaščitni atmosferi, nikljanje, cementiranje, trdo kromiranje, cinkanje, itd.

 

Vsak zobnik, izdelan v naši proizvodnji, je izdelan brezhibno in v najkrajšem možnem času. To je razlog, da je Kovan d.o.o. pravi naslov za vsakega, ki potrebuje storitve take vrste!!!