admin

Kovan d.o.o. je podjetje, v katerem se v glavnem vrši postopek CNC struženja. Ker so naši najpogostejši produkti vezani poglavitno na storitev CNC struženje, moramo vsekakor vsakodnevno skrbeti, da je le-ta dovršena do popolnosti. Zato glavno mesto v našem strojnem parku zasedajo horizontalne in vertikalne CNC stružnice različnih znanih svetovnih proizvajalcev, ki v tem delu industrije veljajo za najboljše. Kakor vse stvari, se tudi postopek struženja lahko izboljšuje in nadgrajuje in ravno zato v našem podjetju sledimo svetovnim trendom in novostim, da lahko svojim stalnim in novim strankam zadovoljimo najboljši produkt v najkrajšem možnem času, kajti novitete so predvsem vezane na krajšanje delovnega procesa.

Čeprav se postopek CNC struženja uporablja v glavnem za odrezovanje valjastih teles, lahko stružimo tudi ravne površine. Poznamo horizontalno in vertikalno struženje. Pri prvem se nož giblje vzporedno z osjo obdelovanca, pri slednjem pa pravokotno na njegovo os. Kot navedeno tako obstajata dve vrsti stružnic: horizontalna in vertikalna. Obe pri nas zelo dobro poznamo in zato lahko ponudimo najkvalitetnejše izdelke, ki so rezultat njihovih delovanj.

CNC struženje predstavlja približno polnih 40% vseh obdelav z odrezovanjem, zato menimo, da je med vsemi najbolj izpopolnjeno in raziskano. Zaradi vsega navedenega smo mnenja, da smo najboljši naslov v primeru tako vrstnih potreb, zato nikakor ne odlašajte ampak nas preizkusite v najkrajšem možnem času. V le-tem boste tudi pridobili najboljši produkt, ki vas bo prepričal, da smo pravi partner za vas.