admin

Kmetijska industrija je za naše podjetje izjemnega pomena, kajti ciljnih aplikacij je zares veliko število. Eden izmed njih je zagotovo kmetijska mehanizacija, kamor seveda spada tudi traktor z vsemi svojimi priključki za obdelovanje kmetijske površine. Traktor je za nas stroj, za katerega lahko ponudimo večino rezervnih delov. Sornik in puša, naša dva glavna produkta, predstavljata večino rezervnih delov, ki sestavljajo traktor.

Rezervni deli za traktor, izdelani v naši proizvodnji, so lahko različnih premerov in dolžin ter sestavljeni iz različnih materialov. Najpogostejša dva sta sicer 42CrMo4 in 30CrNiMo8, vendar je seveda mogoče našteti še veliko alternativnih, ki se vsakodnevno pojavljajo v  naši proizvodnji. Ena izmed prednosti naše ponudbe je vsekakor tudi toplotna obdelava. Rezervni deli so tako lahko induktivno kaljeni, kromani, cinkani, itd. Vse na enem mestu torej!!!

 

Naše reference govorijo zase, zato smo prepričani, da imamo najboljše izkušnje na področju izdelave rezervnih delov za traktor in celotno kmetijsko mehanizacijo. Postanite del nas in pošljite povpraševanje na info@kocevjee.eu. Veselimo se sodelovanja, ki vsekakor ne bo enkratno!